Een hele nieuwe wereld gaat er voor je open als de dit spel speelt. Je belandt letterlijk op een Lovely planeet. Deze first person shooter planeet ziet er heel simpel en kleurrijk uit maar niets is wat het lijkt.

img_lovelyplant1

Er staan maarliefst 100 korte levels voor jou klaar op deze Lovely Planet. Probeer zo snel mogelijk naar het einde van het level te rennen en schiet alle monstertjes dood. Op het eerste gezicht ziet het spel en vrij Japans uit. Er staan een aantal Japanse woorden hier en daar en het kleur gebruik is best een bijzondere combinatie.

img_lovelyplant2

Aan het einde van elk level staat een paal. Spring tegen deze paal aan om het level te beëindigen. Onderweg moet je springen en schieten om te kunnen overleven. Krijg jij één schot dan mag je het level weer van voor af aan beginnen. Het spel speelt makkelijk door. Elk level kent dezelfde kleuren en dezelfde monsters.

img_lovelyplant3

Het spel neigt een beetje naar heel snel rennen gaan. Als je kei hard doorloopt naar het einde en een snelle tijd neerzet krijg je meer sterren dan dat je alle monsters netjes vermoord. Het gaat dus om snelheid en precies in Lovely Planet. Richten met de Wii U gamepad blijft een lastige taak. Je gaat al snel te ver kijken. Gelukkig werd er in het begin wel alle knoppen uitgelegd.

review_cijfer_6.0De vormen zien er vrij simpel een saai uit, de zachte kleuren overheersen het hele spel door en de richtprecisie is een puntje waar nog aan gewerkt kan worden. Lovely Planet is een shooter die vierkante pixel blokjes schiet naar de monstertjes om zo snel mogelijk het einde te bereiken. De eerste paar keer is het spel leuk en uitdagend maar als je daarna is er geen drijfveer meer in de game.

+ Een shooter zonder geweld of bloed.
– Na een tijdje wordt alles het zelfde.
Kopen als je: pastelkleuren helemaal geweldig vindt.

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.