Ook aan gamers is er gedacht bij Dutch Comic Con. Je kan naast zelf gamen ook genieten van verschillende e-sports sessies. Er kan meegedaan worden aan toernooien en IGN is er om een masterclass te geven.

Tijdens het evenement zal ook de grootste Fireside Gathering van Nederland plaatsvinden. Hiermee gaan 256 Hearthstone spelers het tegen elkaar opnemen om de hoofdprijs van 650 euro, een Alienware X51 en een kwalificatie voor het Tavern Hero Tournament te winnen. Wil je ook kans maken dan kan je deelnemen door je in te schrijven via “Dutchrank Store”.  De eerste 64 spelers krijgen gratis toegang tot Dutch Comic Con op beide dagen.

FIFA 16 heeft ook zijn plaats gevonden tijdens het evenement. Op zaterdag 26 maart is er een groot toernooi georganiseerd waarbij je leuke prijzen mee kan winnen. Je kan nog inschrijven via “Pro Players”.

Ben je nog niet helemaal zeker van je gaming skills en wil je nog wat meer leren? Bezoek dan een van de IGN masterclasses waarbij je tips en tricks kan krijgen over FIFA, Hearthstone of League of Legends.

Heb je nu toch ook enorm veel zin om Dutch Comic Con te bezoeken dan zijn er nog weekend en zondag tickets online te verkrijgen via deze link. Voor diegene die eigenlijk op zaterdag wilde komen, er zijn nog enkele tickets aan de deur te krijgen. Maar wees er vroeg en snel bij want op is op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.