Zoals jullie eerder konden lezen op onze site was het valentijnsweekend voor de gamende ladies extra speciaal. De meiden achter de facebook groep Girl Gamer NL hadden namelijk speciaal voor alle gamende girls een event georganisseerd. Uiteraard wilden Celine en ik daar ook graag bij zijn dus vertrokken we Zaterdag naar Amsterdam!

event_Girl_Gamer_02
De champagne stond meteen bij binnenkomst klaar want Joëlla, Atusa, Judith en Purdey hadden iets te vieren. Ondanks de vermoeidheid, want deze chicks hadden dit event in een hele korte tijd opgezet, stonden ze alle vier terecht te stralen. Ze hadden aan alles gedacht er waren vier tv’s met een Xbox One console, vier tv’s met een PlayStation 4 console, een Wii U, een danshoek voor de dames die zich wilden uitleven met Just Dance, voor de meiden die geen genoeg kunnen krijgen van LoL waren er PC’s geregeld, stukje nostalgie dankzij vier Arcade kasten met o.a. Area 51 en een VR-bril waar je o.a. een horror game kon spelen. Terwijl onder andere onze Celine haar plekje vond achter een PC om League of Legends te gaan spelen, ging ik racen op de Xbox One met Forza en later nog even gelachen om de hele lange intro van Metal Gear Solid V.

event_Girl_Gamer_01
Tijdens het event speelde een DJ muziek om heerlijk op te dansen en mocht je wat energie nodig hebben was er voldoende Red Bull om van te genieten. Mijn hart begon echt te springen toen het eten op tafel verscheen. Er was heerlijke Nasi, Sate, vegetarische snacks en ruim voldoende drinken. Ik ben zeker twee keer mijn bakje gaan vullen met het heerlijke eten. Hoe gezellig het ook was en ik echt genoot van het event raakte ik wel nieuwsgieriger naar de echte reden achter het event. Ja natuurlijk wilde de meiden iets gaafs doen voor de Girl Gamer community maar ze zouden ook een aankondiging gaan doen.

event_Girl_Gamer_03
Ongeveer halverwege het event werd ons dan eindelijk het antwoord gegeven. Girl Gamer heeft samen met Mister Bard een hotel kamer geregeld die ingericht gaat worden tot Gameroom. Het toffe aan die Gameroom is dat je er 24/7 kan streamen! Alles word al voor je ingericht en geregeld het enige wat je hoeft te doen is in te loggen op je streaming account en gaan streamen. Zelfs het eten en drinken wordt voor je gezorgd en mocht je echt even een break nodig hebben dan kun je lekker slapen in de aparte slaapkamer, dat is toch ontzettend gaaf. Nu snap je dus waarom die ladies flink stonden te stralen. Voor de pilot van een maand kon je tijdens het event inschrijven en dat hebben we dus ook meteen gedaan. Wanneer het precies gaat starten is nog niet bekend want de kamer moet nog aangekleed en omgebouwd worden. Mocht je ook mee willen doen met de pilot dan kun je je melden bij de Facebook pagina van Girl Gamer Galaxy. Wacht eens even Girl Gamer Galaxy dat is nieuw! Ja dat klopt de meiden kondigden ook meteen een nieuwe naam aan want ze willen het streamen het liefst in het engels doen dus Girl Gamer NL past daar niet bij. Na een flinke brainstorm en heftige discussies kwamen de meiden uit bij Girl Gamer Galaxy, triple G!!!

Wij van Female-Gamers zijn reuze trots op deze ondernemende meiden en wensen ze ontzettend veel succes met de Stream Gameroom. Daarnaast kijken we uit naar onze streaming sessie in de speciale Girl Gamer Galaxy gameroom.

event_Girl_Gamer_04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.