Ondanks dat ik deze week al een stukje heb geschreven over een indie game, wou ik het toch nog even kort hebben over een andere schattige indie game. Slime Racher is een PC game ontwikkeld door Monomi Park, waarin je schattige ‘slimes’ moet vangen. Ben jij nieuwsgierig naar deze game? Lees dan vooral verder.img_slime_rancher_1

img_slime_rancher_5Het hoofdpersonage in Slime Rancher heet Beatrix LeBeau en zij doet haar best om te overleven in een wereld bewoond door slimes. Het is aan haar om deze slimes te vangen. Beatrix heeft een Vacpack die ze kan gebruiken als een wapen en als een middel om slimes te vangen. Daarnaast zorgt de vacpack ervoor dat Beatrix eten kan geven aan de slimes en hun zogenaamde ‘plorts’ kan verzamelen. Plorts kan je namelijk inwisselen voor geld, wat natuurlijk erg handig is.img_slime_rancher_6

img_slime_rancher_2Daarnaast heb je jouw eigen slime ranch. Je kan deze ranch  verder ontwikkelen en customisen. Je kan ook experimenten uitvoeren met je gevangen slimes en nieuwe slimes ontwikkelen. Dit zorgt uiteindelijk voor meer winst. Je moet natuurlijk wel uitkijken met je experimenten, want als je niet goed oplet dan eet een van jouw slimes een plort op  die niet van zijn eigen soort is.Vervolgens zal hij transformeren in een slechte slime genaamd Tarr en zal hij alles opeten wat hij tegenkomt.

Slime Rancher is een ontzettend schattig en vrolijk spel. De slimes stuiteren over het img_slime_rancher_4scherm en maken de meest schattige geluiden terwijl jij ze vangt en ze naar je ranch brengt. Als je opzoek bent naar een ‘feel good’ game dan is dit misschien iets voor jou. Slime Rancher is inmiddels te koop via de Slime Rancher website en natuurlijk op Steam. Dit spel kost €19,99. Wat vind jij van deze game?  Ga jij aan een nieuwe baan als Slime Rancher beginnen?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.