Ditverzinjeniet is een webshop met leuke, geeky producten. Dit keer nemen we een kijkje naar de 2D Cartoon bag. Ik heb deze tas al meerdere malen voorbij zien komen op het internet. Ik vroeg me elke keer af hoe handig deze tas zou zijn. Passen je dagelijkse benodigdheden er eigenlijk wel in? Aangezien hij er 2D uitziet is het moeilijk in te schatten hoe breed en functioneel de tas daadwerkelijk is. Lees hieronder mijn oordeel over de 2D Cartoon Bag.

20160221_104809_mh1456059278563

Uiterlijk 4/5:
Deze tas ziet er prachtig uit. De kleuren zijn mooi fel en het lijkt inderdaad net alsof je de tas hebt gestolen uit een cartoon op tv. Het enige wat ik jammer vind is dat de tas geen langer hengsel heeft, waardoor je niet als schoudertas kan dragen. Ditverzinjeniet.nl heeft echter ook cartoon bags met een langer hengsel. Dus dit is niet echt een minpuntje. De hengels van de tas zijn direct aan de tas vastgemaakt in plaats van  via een ring. Hierdoor zijn de hengels minder sterk en ik zou een gebruiker dan ook afraden om zware spullen in deze tas te vervoeren.

20160221_112939_mh1456059140197

Functionaliteit 3,5/5:
Ondanks het feit dat de tas best groot is, is hij niet echt breed. Al kan je de onderkant van de tas wel openritsen om hem ietsje breder te maken. Op een dag waar je alleen de basis benodigdheden nodig hebt zoals je portemonnee, kladblok, telefoon, etc is dit een handige tas. Hij is zelfs te gebruiken voor een lichte schooldag. Mijn laptop past er bijvoorbeeld makkelijk in.  Het is zeker een leuke toevoeging aan je tassenverzameling. Ik heb wel nog een kleine aanmerking. De tas voelt nogal langwerpig aan om te dragen als schoudertas. Dit was een klein beetje oncomfortabel.

20160221_132736_mh1456059080954

Prijs 5/5:
Je kan deze tas voor €19,95 vinden op ditverzinjeniet.nl. Dit is een zeer goeie prijs voor een tas. Je krijgt zeker waar voor je geld aangezien de tas van goede kwaliteit is en er daarnaast nog redelijk wat spullen in passen.

Al met al ben ik heel blij met deze tas. Hij voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ik nam aan dat de tas niet zo breed zou zijn aangezien je anders geen 2D effect hebt, maar er passen nog zeker genoeg spullen in. Daarnaast zijn de prijs en de kwaliteit  ook zeer goed. Wat vind jij van de 2D Cartoon bag? Ben jij van plan om deze geeky tas te gaan kopen? Laat het ons weten in de comments.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.