Nu stond een robot al een tijdje op mijn wishlist en is Fawn geïnteresseerd in dino’s. Hiermee lijkt de Zoomer Chomplings Hyjinx dus een win-win situatie. Hoe blij Fawn en ik ervan werden lees je volgende week. Ondertussen kun je hieronder de unboxing operatie van deze gevaarlijke robot zien.

Toen ik de robot binnen kreeg, verbaasde ik me erover hoe licht dat de verpakking en dus ook robot is. De verpakking is een ware hel voor verkoopmedewerkers om in te pakken door de niet helemaal rechte vorm.

img_zoomer_review_sam_01

Dat ze bij Spin Master richten op een zeer uitgebreide levering is te zien aan de verpakking. In maar liefst 8 verschillende talen staat beschreven wat Hyjinx nu eigenlijk is. De Nederlandse vertaling “Interactieve happende dino” voelt toch even minder spannend aan dan de dino op de verpakking uit ziet.

De Dino kijkt me op de verpakking al waarschuwend aan gelukkig durf ik deze bijter toch uit de verpakking te halen. Omdat ik eigenwijs geen mesje wilde pakken was het even vechten met de plakbandjes, gelukkig wint de aanhouder. De binnenverpakking waar Hyjinx met slechts twee draadjes veilig aan vast zat gebonden heeft een jungle look.

img_zoomer_review_sam_02

Jullie hebben vast ook wel ervaring met het leed dat Barbie verpakkingen heet. Die krengen zijn altijd met een onmogelijke aantal hoeveelheden bandjes vast gebonden aan een kartonnetje wat net niet dun genoeg is om kapot te scheuren. Dus ik werd heel erg blij dat mijn robot dino genoeg had aan twee bandjes die gemakkelijk los te maken waren.

Uiteraard moet het botje ook beschermd verpakt zijn en dit is gedaan door een plastic hulsje in de bek van de robot dino. Deze was ook makkelijk genoeg los te maken en dus tijd om te gaan spelen.

img_zoomer_review_sam_03

Oh fudge batterijen natuurlijk moeten die er ook nog in. Nu maar hopen dat er ergens nog triple A batterijen liggen. Je hebt er drie nodig dus ik hoop dat deze robot dino ze niet opvreet zoals ik mijn zak muntendrop op eet.

img_zoomer_review_sam_04

Ik draai de dino op zijn rug en begin operatie Hyjinx. Voor deze operatie heb je een kleine schroevendraaier nodig. Voorzichtig schroef ik de buik van de dino open terwijl ik zachtjes geruststellende woorden zeg. Rustig maar over een minuutje heb je energie en kun je lekker rond happen.

img_zoomer_review_sam_05

De drie batterijen zijn zo geplaatst en snel schroef ik de buik dicht waarna mijn robot dino zijn eerste woordjes begint te brullen, heel aandoenlijk. Hoe ons avontuur met deze robot dino nog zonder naam verder gaat, lees je volgende week. We gaan er uitgebreid mee spelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.