Vorige week is bekend gemaakt dat Pokken Tournament 18 maart uit komt voor de Nintendo Wii U. Het aftellen is daarmee officieel begonnen. Ik weet het nog als de dag van gisteren dat ik mijn aftel app op mijn telefoon heb gezet. De teller staat nu op nog maar 50 dagen.

Vecht met je favoriete Pokémon! In Pokken Tournament neem jij de regie in handen. Het spel is een combinatie van Pokémon en Tekken Tournament. Ik ben een groot fan van allebei de games en ik verwacht dat het resultaat super wordt. Spelers die de game uit de eerste oplage kopen krijgen een Amiibo-kaart van Shadow Mewtwo voor in hun spel.

Tot op de dag van vandaag zijn er 16 karakters bekend gemaakt. Dit zijn: Pikachu, Pikachu Libre, Charizard, Machamp, Gengar, Mewtwo, Shadow Mewtwo, Suicune, Sceptile, Blaziken, Gardevoir, Garchomp, Lucario, Weaville, Chandelure en Braixen. Ik verwacht dat dit er wel meer zullen worden.

Voor Pokkén Tournament moeten wij dus nog eventjes wachten. Tot 18 maart kunnen we wel volop genieten van gameplay beelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.