Het einde van het jaar staat voor de deur, en dat betekent dat je moet gaan kiezen! Je moet kiezen wat je de tofste games van 2015 vond, maar ook de grootste teleurstelling. En je moet naar voren kijken: daarom wil de Female Asking Questions deze week weten: Naar welke game in 2016 kijk jij het meest uit?

Artikel_FAQ_Sandra

No man’s sky! Sinds ik de demo heb gezien op de E3 ben ik hélemaal verliefd op dit spel. Mijn verwachtingen zijn erg hoog, dus ik ben wel bang dat ie teleur gaat stellen omdat hij zo gehyped wordt vanwege de eindeloos veel werelden om te ontdekken, de algoritmisch gegenereerde wezens en planten. Hoe dan ook zal deze gepre-ordered worden zodra ik de kans krijg. Dit spel wil ik echt niet missen!

Artikel_FAQ_Celine

Ik kijk ontzettend uit naar Pokkén Tournament. Volgens mij is dit het zelfde antwoord als vorig jaar of begin dit jaar. Pokémon is gewoon een geweldig spel en om dit dan met Tekken Tournament te combineren moet er wel is geweldigs uit komen.

Artikel_FAQ_Laura

Quantum Break, ik houd wel van nieuwe IP’s en originele ideeen. Het is alleen jammer als je er veel langer op moet wachten dan gedacht..

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.