Mijn wishlist voor wat betreft games die de afgelopen maanden zijn verschenen is niet eens zo heel lang. Reden daarvoor is dat ik veel reviews heb kunnen oppakken en ze dus al heb gespeeld. Toch zijn er wel enkele games die ertussendoor geglipt zijn, dus die zet ik in deze games wishlist op een rijtje:

PaRappa the Rapper
IMG_Gamewishlist_ParappaVoordat je enthousiast begint op te zoeken of er een nieuw deel PaRappa the Rapper is: helaas. Maar wat wel in die franchise heeft geplaatsgevonden de afgelopen maand, is dat PaRappa The Rapper 2 naar de PlayStation 4 is gekomen. Ik ben er niet aan toegekomen en ik heb de game ook nog niet in mijn bezit op PlayStation 4, maar dat gaat uiteraard zeker snel gebeuren want het is een van mijn favoriete games allertijden.

Dreamfall Chapters

IMG_Wishlistgames_Dreamfall

De geluiden rondom deze episodische game zijn wat gemixt, maar als groot fan van episodische games wil ik Dreamfall Chapters graag oppakken. Het is niet zo’n overmatig bekende game zoals de hoofdstukspellen van Telltale, maar ik vind het wel fascinerend dat je in deze game twee verschillende werelden te zien krijgt. Het is ook wel eens verfrissend om weer een niet-Telltale game te spelen.

De Sims 4 Beleef het Samen

img_sims4_beleefhetsamen

Net als Patricia heb ik The Sims ook in mijn lijstje staan. Ik heb deze expansion nog niet op mijn Macbookje staan, maar dat zou ik eigenlijk wel willen. Het is alleen de vraag of ik er genoeg tijd voor heb hem uiteindelijk alsnog op te pakken. Het ding is immers dat je je Sims eigenlijk veel aandacht moet geven om helemaal ‘into’ de game te zijn en dat heb ik veel te weinig gedaan de laatste tijd.

Batman Arkham Knight

IMG_wishlistgames_Batman

De Batman-franchise is een franchise waar ik altijd maar moeilijk aan toe kom. Ik wil ze graag spelen, maar ik maak er maar niet de tijd voor om dat ook echt te doen. Misschien komt het omdat ik ze meestal niet review en omdat ik weet dat ik er veel tijd aan kwijt zal zijn, maar aan de andere kant wil ik ze graag doen omdat ze van goede kwaliteit schijnen te zijn. Bovendien is Batman mijn favoriete superheld, omdat hij een van de weinigen zonder superkrachten is 😉

Pokemon Picross

IMG_Wishlistgames_PokemonPicross

Als groot van van Picross en ook eigenlijk wel van Pokemon, wil ik graag mijn 3DS gebruiken om lekker te puzzelen. Gelukkig heb ik binnenkort wat vrije tijd die echt vrij is en niet alsnog volgestampt is met werk en studie, dus ik hoop hem dan eindelijk te spelen. Pika-pika!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.