Er zijn van die momenten in het jaar dat er zoveel games uitkomen dat je haast vrij moet nemen van je werk om deze allemaal te kunnen spelen. In de loop der tijd is mijn wishlist zwaar geminimaliseerd omdat ik kindjes heb gekregen. Ondanks dat heb ik heus nog wel wensen en deel ik mijn wishlist graag, ook omdat ik bijna jarig ben en graag hint wat ik zou willen hebben!

Dus familie en vrienden, zelfs vage kennissen, deze games zou ik graag in mijn verzameling willen hebben. Ik heb wel een aantal games al in mijn bezit maar zijn wel erg leuk om nog even aan te stippen!

Animal Crossing: Happy Home Designer

img_animal_crossing_happy_home_designer5

Ik start dan dus ook meteen met een game die ik al heb mogen spelen en kunnen reviewen Animal Crossing: Happy Home Designer. Omdat het gaat om huizen inrichten, iets dat ik graag doe in De Sims-franchise, kan ik dat met deze game overal doen. Ik heb weinig met de Animal Crossing personages maar begin ze steeds beter te kennen en te waarderen.

Skylanders Superchargers

img_skylanders_superchargers

De voorgaande Skylanders avonturen heb ik ook gespeeld en deze leek me ook weer een leuke uitdaging. Weer op een nieuw avontuur met diverse vrienden met verschillende vaardigheden. Omdat ik niet alle hippe “next-gen” consoles in mijn bezit heb zou ik deze dus graag voor de Wii U willen hebben. Ik denk ook dat mijn dochter dit leuk zal vinden, als ze wat ouder is, dat dan weer wel.

De Sims 4 Beleef het Samen

img_sims4_beleefhetsamen

Ik heb zoveel games voor mijn PC en eigenlijk ook bijna de hele Sims collectie. Ik mis nog een paar accessoires pakketten voor De Sims 3 en heb voor De Sims 4 ook nog niet alles binnen. Als laatste heb ik de Griezelige accessoires mogen reviewen. Binnenkort verschijnt de uitbreiding Beleef het Samen, waar ik ook erg naar uitkijk. De meeste uitbreidingen komen nogmaals terug en ik denk dat deze wel iets weg heeft van de Studententijd uit De Sims 3. Ik ben in elk geval erg benieuwd en mijn PC staat alvast klaar om hem te installeren, nou ja, bij wijze van spreken dan!

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward

img_styleboutique_3ds_looks2

Ook deze game zal nog uit moeten komen maar zou ik toch wel graag willen hebben. Onlangs heb ik al een preview van de nieuwe Style Boutique game geschreven en ben ik enthousiast over dit nieuwe deel. Veel zal hetzelfde zijn maar er zijn ook enkele nieuwe features waarvan ik benieuwd ben of deze game me ook zo weet te boeien dat ik nergens anders meer tijd voor zal hebben!

Need for Speed

img_need_for_speed

Most Wanted heb ik een hele tijd op de PC gespeld. Geweldig dat racen, het uit de handen blijven van de politie en race na race winnen. Andere NPC’s zover krijgen om tegen je te racen op de snelweg. Het ‘pimpen’ van mijn auto was ook wel leuk, maar dat was een bijkomstigheid. Sowieso vind ik race-films erg tof ik ben groot fan van de Fast & Furious Saga waar ik deze game ook wel bij vind passen. Dus de nieuwe Need for Speed game wil ook wel graag in mijn bezit hebben.

Nou, dit is mijn korte wishlist die voor een deel al in mijn bezit is. Zit er nog een game tussen waar jij ook interesse in hebt of had en nu in je bezit hebt? Omdat er steeds (zoveel!!) nieuwe games aangekondigd worden en verschijnen blijft de lijst ook steeds aangevuld worden, dus over een tijdje zal ik een nieuwe wishlist delen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.