Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week blijven we in de winter sfeer. Na de pantoffels, de mokken en de mutsen is het deze week de beurt aan sokken. We kennen tal van verschillende sokken. Zo zijn er de dikke gebreide sokken, de lange sportsokken, korte sokjes, tenen sokjes en nog veel meer. Vandaag introduceer ik met trots de geeky sokken!

img_sokkeneenhoorn
Eenhoorn

img_sokkendisney
Disney

img_sokkensonic
Sonic

img_sokkenplaystation
Playstation

img_sokkendota
Dota 2

img_sokkenzelda
Zelda

img_sokkenmarioup
Mario Up

img_sokkenmariohoog
Mario hoge sokken

img_sokkenmarvelladies
Marvel

img_sokkenlego
Lego blokken

img_sokkensuperman
Superman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.