Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week blijven we in de winter sfeer. Na de pantoffels, de mokken, de mutsen, de sokken en de onesies is het deze week de beurt aan handschoenen. Het wordt steeds kouder buiten. Afgelopen week is er zelfs al sneeuw gevallen in Nederland. Maar wat zijn nou de beste handschoenen om de sneeuwballen mee te rollen? Ik heb het internet afgezocht naar geeky handschoenen.

img_handschoenzelda
Zelda
img_handschoenharry2

img_handschoenharry1
Harry potter

img_handschoenspiderman
Spiderman

img_handschoenironman
Ironman

img_handschoen8bit
Cursor ovenhandschoen

img_handschoenmarioster
Mario Ster

img_handschoenassassinscreed
Assassin’s Creed

img_handschoenpokemon
Pokemon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.