We kennen het allemaal: er is een nieuwe game gelanceerd en deze wil je eigenlijk gelijk hebben. Maar je hebt geen zin om naar buiten te gaan want het is te koud, het regent of er is een andere reden waarom je liever thuis blijft. Daarom is een gamekaart van Beltegoed.nl een ideale oplossing. Hier kun je namelijk iedere dag (én nacht) gamekaarten kopen vanuit je luie stoel. Nog een voordeel: je kunt direct aan de slag! Je ontvangt de code na betaling namelijk direct in je inbox. Ik zal een paar gamekaarten voor je uitlichten:

PlayStation gamekaart
Game jij vooral op de PlayStation? Ga dan voor de PSN Plus Card. Hiermee kan je profiteren van allerlei voordelen, zoals de mogelijkheid om als eerste nieuwe games te downloaden en toegang tot bètaversie. Als je hier niet helemaal op zit te wachten, maar eigenlijk gewoon games (of films) wilt kopen in de PlayStation store, kan je ook gaan voor de PSN Card.

Xbox gamekaart
Als je een Xbox hebt, kan je kiezen voor een Xbox Live Gold abonnement of een Xbox Gift Card. Met het Xbox Live Gold abonnement kun je profiteren van lidmaatschapsvoordelen, zoals exclusieve previews, maandelijks gratis games, speciale add-ons en kortingen. Daarnaast kun je online gamen met andere Xbox met andere Xboxlivegold.com. Wil je alleen een game kopen? Kies dan de Xbox Gift Card, hiermee kan je games (maar ook films en add-ons) kopen in de Xbox Live Marketplace.

Steam gamekaart
Ken je Steam al? Als je vaak online gamed hoef ik het je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Maar voor degene die het niet weten: Steam is een online gaming community waarmee je toegang krijgt tot 3500 gratis en betaalde games. Speciaal voor al die betaalde games is er een Steam Gift Card. Er zit voor iedereen wel wat tussen, dus het is zeker het proberen waard.

Nintendo gamekaart
Wie kent Nintendo niet? Sinds de NES is de hoeveelheid aan Nintendo consoles enorm gegroeid. De Nintendo eShop Card is te gebruiken voor de Nintendo DSi, 3DS, 2DS en WiiU. Hiermee krijg je toegang tot allerlei content in de Nintendo Shops, denk bijvoorbeeld aan de nieuwste spellen en levels. Dit zit allemaal in het grote assortiment van Nintendo.

Zit jouw gamekaart er toch niet tussen? Kijk dan op Beltegoed.nl. Hier staan namelijk nog veel meer gamekaarten op, zoals van Battlenet, Facebook, World of Warcraft en Minecraft. Het assortiment van gamekaarten blijft groeien, dus houd de site in de gaten!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.