Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Na de lekkere warme pantoffels van vorige week, ga ik het deze week over mokken hebben. Want wat is winter zonder warme chocolade melk? Bereid je maar alvast voor. Met deze mokken maak jij helemaal de blits.

img_mokstarwars
Star Wars

img_mokcreeper
Minecraft creeper

img_mokmario
Mario pijpleiding

img_mokthor
Thor

img_mokcookiemonster
Cookie Monster

img_mokbatterij
Warmte batterij

img_mokdice
Dobbelsteen

img_moklego
Lego mok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.