Het aantal gamereleases stijgt de laatste tijd in rap tempo en dat zal de komende paar maanden alleen maar oplopen. De ene na de andere superfantastische game verschijnt en op school en werk kunnen jij en je vrienden of vriendinnen nog maar over een ding praten: die superbriljante remaster van game X of die remaster van game Y. Maar, soms ben je helemaal niet zo te spreken over een game, zelfs als iedereen om je heen er helemaal weg van is. De Female Asking Questions wil daarom weten: welke game die iedereen tof vindt, kun jij niet zo waarderen?

Artikel_FAQ_Patricia

Destiny! De hype er omheen dat de game zo tof is vind ik niet zo boeiend. Ik snap dat anderen de game top vinden maar voor mij hoeft de game niet. Ik ben ook bang dat het teveel tijd zal gaan vreten en dat heb ik niet. Dus mensen als je het speelt, keep on playing it isn’t personal!

Artikel_FAQ_Laura

Toen deze vraag in me opkwam, had ik het idee dat ik met talloze voorbeelden kon komen, maar eigenlijk valt dat erg tegen. Ik denk dat ik kies voor Bloodborne. Ik was die game op een dag aan het streamen, en ik vond het enorm tergend. Eerst weet je al niet waar je heen moet en dat je blijkbaar ergens een wapen moet oppakken in de hub van de game en vervolgens word je voor de meest ondoenlijke taken gezet zoals het verslaan van ellendige monsters die veel te sterk zijn. Tuurlijk, na 10 keer doodgaan is het gevoel van winnen heel erg lekker, maar bij mij blijft dat niet lang genoeg hangen om verder te spelen. Het klinkt heel truttig, maar ik vind het zonde van mijn tijd om 1,5 uur te doen over het verslaan van een beest, je even happy te voelen om vervolgens weer 1,5 uur je haren uit je kop te willen rukken uit frustratie. Ik kan me wel voorstellen dat mensen het heel stoer vinden om de game te spelen en te behalen, maar om nou echt te zeggen dat je er enorm veel plezier in hebt, ik kan er moeilijk bijkomen.

Artikel_FAQ_Mirjam

Dat is voor mij de Dark Souls serie. Deze games zijn zo moeilijk, hier heb ik echt geen geduld voor. Gamen moet voor mij ontspanning zijn en met deze type games raak ik erg gefrustreerd.

Artikel_FAQ_Celine

The Elder Scrolls Skyrim. Ik snap niet dat vrienden van mij dat een leuk spel vinden.

Artikel_FAQ_Sandra

Sportgames, en met name FIFA, ik snap niet hoe deze spellen over de toonbanken vliegen. Ik vind het ook altijd jammer om ze in massa’s in de tweedehands bakken te vinden, waardoor ieder andere niet-FIFA game moeilijker te vinden is. Ik heb zelf helemaal niets met voetbal en kan deze games daarom ook totaal niet waarderen.

Artikel_FAQ_Maike

Ik heb niet echt games die iedereen tof vind en die ik niet kan waarderen (tenminste niet dat ik me nu kan bedenken).

Artikel_FAQ_Sam

 

 

 

De game die ik niet eerst nooit begreep was Minecraf. Maar sinds een dag geleden ben ik eraan begonnen en merk ik dat ik de game stiekem leuker vind dan ik had verwacht. Plus nu heb ik een reden om de hardcover guides te kopen.

Zijn er games die jou direct te binnen schoten toen je de kop van dit artikel las? Deel het in de reacties!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.