Bij EA dit jaar waren er veel leuke games maar, één van de games die ik heel graag wou zien was Mirror’s Edge: Catalyst. Helaas kon ik deze game niet spelen, maar er werd wel een pre-alpha demo getoond en er werd een korte presentatie gehouden. Wat er vooral werd geaccentueerd in deze presentatie was de soepelheid van de gameplay.

In deze nieuwe Mirror’s Edge game wordt het verhaal van Faith verteld. Hierin ervaar je hoe Faith zich heeft onwikkeld tot de heldin van vandaag. Daarnaast draait deze game om het verkennen van de stad, de verschillende puzzels die in je omgeving tegenkomt en de soepele gameplay. Als ‘runner’ wil je natuurlijk dat alle actie in één vloeiende beweging plaatsvind. Tot slot is er de zogenaamde ‘runners vision path’ toegevoegd de je helpt met de snelste route vinden naar je doelwit.

Tijdens de demo liepen de actie scenes en de verschillende scenes als ‘runner’ heel soepel. Alle bewegingen liepen heel mooi in elkaar over. De graphics zagen er goed uit en de puzzels zagen er leuk en uitdagend uit. Helaas kan ik nog niet veel meer vertellen aangezien ik het spel zelf niet heb kunnen spelen maar, deze game zag er tot nu toe goed uit. Ik kan niet wachten om zelf deze game uit te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.