Hi-Rez Studios action MOBA SMITE is nu officieel in open beta op de Xbox One. Je kunt wanneer je Xbox Live Gold abonnee bent, de SMITE open beta nu gratis downloaden en spelen. SMITE zal later deze zomer officieel gelanceerd worden op de Xbox One.

Spelers die al in de gesloten beta zaten, zullen al hun progressie, bezittingen en andere beloningen terugvinden in deze nieuwe fase. Ook zullen spelers die de open beta gaan spelen de mogelijkheid hebben om al hun verdiende progressie, achievements, aankopen en meer, mee te nemen naar de volledige game. Spelers die hun PC en Xbox One account linken zullen een gratis Zeus Xbox skin krijgen die ze op beide accounts kunnen gebruiken. Ook kan er gekozen worden om eenmalig je account te mergen van PC naar Xbox One.

Open beta spelers kunnen de SMITE Founder’s Pack voor $29.99 kopen via de Xbox Games Store. De Founder’s Pack heeft onder andere: elke god die tot nu toe in de game zit (op de Xbox One zijn dit tot nu toe 65) en alle toekomstige goden, 400 gems, de exclusieve Ares “Soldier of Fortune” skin en de limited Ymir “Cacodemon X” skin. De Founder’s Pack is tijdelijk beschikbaar en zal later, wanneer de game volledig is gereleased op de Xbox One, niet meer beschikbaar zijn.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.