Xbox onthult vandaag de Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition Console om het 10-jarige jubileum van de franchise te vieren.

Met een op racing geïnspireerd design in iconische sportwagenstijl en met speciale autogeluiden zal de Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition Console de eerste speciale console van Xbox zijn met een racing thema. De bundel bevat een 1TB harde schijf, een bijpassende controller met een rubber grip en een digitale versie van Forza Motorsport 6.

img_XboxOne_ForzaMotorsport_LimitedEdition

Samen met meer dan 450 wagens, tracks van 26 wereldberoemde locaties, nacht- en regenraces en epische multiplayer races met 24 wagens, brengt de console de ultieme Forza Motorsport 6 ervaring tot leven.

De Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition Console zal verkrijgbaar zijn op de release van Forza Motorsport 6 op 15 september 2015.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.