Ooooooh! Het is vandaag de dag van de O. De dames hebben ditmaal iets harder hun best moeten doen, want dit is een letter die niet vaak als voorletter geldt…

Olga Gurlukovich

Ik blijf even bij Metal Gear, ditmaal Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Hierin komen we Olga tegen, die mij heel erg doet denken aan Claire uit House of Cards (qua uiterlijk dan). (Laura)

Olga Gurlukovich, vrouwen in goed bedekte leger kleding kunnen ook zeker sexy zijn. Deze dame mag een rol vertolken in de Metal Gear Solid serie. (Didi)

Sterk, loyaal, stoer: Olga Sergeyevna Gurlukovich uit Metal Gear Solid 2 heeft het allemaal! Laat ze zich kisten? Nee hoor! Deze keiharde meid weet van aanpakken. (Sandra)

[center]IMG_26days_Natasha[/center]

Wendy Oldbag
Ik ga voor Wendy Oldbag uit Phoenix Wright: Ace Attorney. Misschien niet de meest jonge of sexy dame, maar dat is ook helemaal nergens voor nodig! Hup, in die lijst dame! (Heather)
[center][/center]

Oracle
De letter O, ook al zo moeilijk om iets bij te vinden. Nou, wie raadpleeg je dan? Natuurlijk, The Oracle! Ze voorziet Batman van informatie in Batman: Arkham Asylum, maar komt verder niet voor in de game. (Patricia)
[center][/center]

Orianna
Haar lichaam bestaat uit twee delen. De romp zit namelijk niet vast. League of Legends. (Celine)
[center][/center]

Omnigul
Omnigul uit Destiny de apprentice van Crota. Ik vind nog steeds de karakters in Destiny geweldig gerealiseerd. Zo ziet een mix van alien rassen eruit! (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Omnigul[/center]

Olette
Olette uit Kingdom Hearts. Misschien heb je het nog niet gemerkt maar ik ben een grootte fan van de Kingdom Hearts series, dus ik heb nog een personage uit Kingdom Hearts voor deze lijst. Je kan Olette vinden in Twilight Town. (Maike) [center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Olette.jpg[/img][/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.