In de nieuwste MotoGP 15 video zien we verschillende bekende MotoGP coureurs aan het woord. Zo zien we Andrea Iannone – Team Ducati -, Aleix Espargaró en Maverick Viñales – Team Suzuki Ecstar.

MotoGP 15:

Een van de opvallendste eigenschappen van dit nieuwe hoofdstuk over het wereldkampioenschap motorracen – een belangrijk kenmerk van de 2015-editie van de officiële videogame van de MotoGP – is het feit dat je motoren, coureurs en teams kunt aanpassen en meer dan 100 accessoires kunt kopen.* Motor: kies uit meer dan 20 motormodellen in 3 klassen, MotoGP, Moto2 en Moto3, kies uit 40 verschillende liveries met officiële kleurschema’s, en bekijk aanbiedingen van de hoofdsponsors om je tijdens races te laten sponsoren. Coureur: stem het kleurschema van je leren pak af op de motor, koop laarzen en handschoenen, en kies het gezicht van je coureur. Motorhome: transformeer de spelervaring met 3 verschillende motorhomes (Basic, Mid-Range en Top-Range), zodat je karakter zich een levensstijl kan aanmeten die bij hem past.

Het tweede is de verbeterde carrièremodus, die nu volledig is geïntegreerd met de aanpassingsmogelijkheden. Zodra je de coureur hebt aangemaakt (naam, gezicht en belangrijkste fysieke eigenschappen) ga je de weg op om wereldkampioen te worden. Je begint te racen als Wild Card. Vervolgens kun je onderhandelen over je toekomstige carrière door een van de officiële teams te kiezen die meedoen aan het kampioenschap van 2015, of door sponsors te kiezen om met je eigen Private Team te racen, zodat je naast de bestaande teams op het circuit kunt. De onderhandelingen worden beïnvloed door je prestaties tijdens de races. Dat wil zeggen dat de aanpassingsopties en het resulterende uiterlijk direct zijn gekoppeld aan de in-game missiedoelen.

De derde nieuwe component is de introductie van een nieuwe spelmodus: Beat the Time. In deze fascinerende nieuwe racemodus krijgen spelers een specifieke motor op een specifiek circuit. Coureurs uit de verschillende klassen in het spel hebben records gereden op de betreffende circuits en met de betreffende motoren. De bedoeling is om die records te verbreken.

Andere nieuwe functies voor MotoGP 15 zijn de introductie van de tweetaktmotoren die de geschiedenis van MotoGP hebben bepaald, alle teams, coureurs en motoren uit het seizoen van 2015, en echte evenementen uit het seizoen van 2014, voor een complete ervaring die uniek is in het genre.

MotoGP 15 wordt op 19 juni 2015 uitgebracht voor Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Windows PC (Steam), Xbox 360.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.