Over anderhalve week is het zover, dan vliegt menig journalist (en tegenwoordig ook enkele niet-journalisten aka geluksvogels) naar Los Angeles om een van de grootste gamebeurzen, E3, bij te wonen. E3 staat bekend om zijn grote presentaties, waarbij niet alleen diverse games worden aangekondigd, maar steeds vaker demo’s die vanaf DAT MOMENT (!) speelbaar zijn. Als we de uitgevers mogen geloven, dan zal het allemaal wel meevallen dit jaar (Nintendo zal het niet over haar nieuwe console hebben of haar gezondheidsgames of mobiele games), maar nu Xbox One en PlayStation 4 wat meer gevestigd zijn, moet het toch een groot gamevuurwerk worden. De Female Asking Questions wil weten: waar kijk jij het meest naar uit op deze E3?

Artikel_FAQ_Sam

De Microsoft persconferentie kijk ik het meest naar uit. Mijn sleeve, gamecollectie, boekenverzameling etc verraad dat ik best wel een Science Fiction fan ben en met name Star Trek heb ik veel gekeken. De holodeck vond ik geweldig en het leek mij super vet als ze dat in de toekomst echt zouden hebben. Nu is het 2015 en heeft Microsoft de Hololens ontwikkeld! Je kan mij niet enthousiaster krijgen over iets dan dat. Ik ben enorm benieuwd naar hoe ze de Hololens gaan verwerken met games. Dus ik kijk vooral uit naar de combinatie van voormalige futuristische techniek met games!

Artikel_FAQ_Maike

Er zijn op dit moment niet echt specifieke aankondigingen waar ik op wacht. Ik laat me dit jaar gewoon verrassen door E3.

Artikel_FAQ_Mirjam

Nu Fallout 4 is aangekondigd (hoera!) hoop ik op Mafia 3 en DayZ voor de PlayStation 4.

Artikel_FAQ_Didi

Zelf zit ik niet echt op nieuwe aankondigingen te wachten, ze moeten eerst maar een hoop spellen gaan uitbrengen die ze nu steeds vooruit schuiven. Er zijn zoveel games die voor dit jaar gepland staan die uitgesteld worden. Je zult bijna denken dat als er nu iets aangekondigd wordt op de E3, het pas minimaal twee jaar later gaat uitkomen.

Artikel_FAQ_Sandra

Waar ik echt op zat te wachten was meer nieuws van Nintendo over de nieuwe Zelda voor de Wii U, maar aangezien deze uitgesteld is zal Nintendo hier helaas misschien niet over praten. Het tweede nieuws wat ik op de voet probeer te volgens is Kingdom Hearts III van Square Enix. Ik hoop echt dat ze meer informatie van de game laten zien, want ik kan niet wachten!

Artikel_FAQ_Heather

Een nieuwe L.A. Noire. Gebeurt uiteraard niet. Maar toch. Anders Left4Dead 3 ennn Mass Effect 4.

Artikel_FAQ_Celine

Heel veel informatie en videos van de nieuwe call of duty maar dan met name de zombie-modus.

Artikel_FAQ_Laura

Ik denk dat het voor Nintendo tijd wordt weer een nieuwe Mario-game aan te kondigen en ik hoop dat dat Super Mario Galaxy 3 wordt. Het lijkt me fantastisch als Mario op die manier weer terugkomt en ik denk dat er in die game veel dingen kunnen worden gedaan met de GamePad. Verder zijn er enkele games waarvan ik al jaren hoop dat ze op E3 worden aangekondigd: LocoRoco en PaRappa the Rapper. Inmiddels heb ik daar elke keer weer zoveel hoop voor opgebouwd, dat ik waarschijnlijk in huilen uitbarst als een van de twee echt wordt onthuld. Verder hoop ik dit jaar ook op een goede Dance Central voor Xbox One, want Spotlight valt erg tegen. De kans acht ik 0,4 procent. Net als Heather ben ik ook wel benieuwd naar Rockstar, maar die staan erom bekend over het algemeen op E3 geen aankondigingen te doen, dus we zullen het zien…

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.