Er wordt binnenkort een nieuwe DLC uitgegeven voor de populaire game Call of Duty: Advanced Warfare.  Deze nieuwe DLC pack genaamd Supremacy is gemaakt door Activision Publishing en Sledgehammer Games en kun je vanaf 2 juni spelen. De Supremacy pack speelt zich af op verschillende plekken over de hele wereld. Gevechten zullen plaats vinden met bekende internationale monumenten op de achtergrond. Kijk jij ook uit naar deze nieuwe DLC?

De Supremacy DLC heeft veel nieuws te bieden voor Call of Duty spelers. Naast de bekende functie Exo Movements zal er nu ook een nieuwe functie worden toegevoegd namelijk de functie Exo Grapple. Deze functies helpen de speler om zich te kunnen navigeren in deze game. Ook bevat deze DLC het volgende deel van het verhaal Exo Zombies. Bruce Campbell is ook een personage dat je kan spelen in deze uitbreiding.

Er zullen er vier nieuwe multiplayer maps worden toegevoegd aan Call of Duty: Advanced Warfare. Deze nieuwe maps heten Parliament, Kremlin, Compound en Skyrise. Parliament is een medium-sized map. Je bevind je in Londen op een militair vrachtschip op de Thames. Kremlin is ook een medium sized map. Deze map bevind zich in Rusland. Je vecht in de buurt van Rusland’s presidentiële paleis en op het rode plein. Compound is een kleine symmetrische map. Op deze map onderga je gevechtstrainingen in een Atlas-trainingscompound. Deze compound bevind zich in Colorado. Aangezien deze map klein is, is het ontzettend belangrijk dat je snel reageert. De laatste map die zal worden toegevoegd is Skyrise. Deze map is small tot medium-sized en is gebaseerd op de Highrise map uit Call of Duty: Modern Warfare 2. De speler bevind zich in Athene waar Atlas een wolkenkrabber heeft staan met uitzicht op de Akropolis. Om te winnen op deze map moet je de sleutelposities in handen krijgen.

Deze DLC komt eerst uit voor Xbox Live (Xbox One) en Xbox 360. Later zal deze DLC ook worden uitgebracht voor andere platformen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.