Hatsune Miku: Project Mirai DX krijgt een Special Launch Edition. De Nintendo 3DSgame komt op 11 september 2015 naar Europa.

Hatsune Miku: Project Mirai DX zal verkrijgbaar zijn in de winkel en digitaal via de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS. Alle exemplaren van de game zullen 19 dubbelzijdige augmented reality (AR) kaarten bevatten met daarop extra dansmoves en kostuums.

HMPM_3DS Cover SheetCS5CMYK

In samenwerking met Good Smile Company, een populaire Japanse fabrikant van figurines, komt Hatsune Miku: Project Mirai DX met daarin Miku en al haar vrienden in hun Nendoroid figurine stijl. De game bevat de volledige versies van 48 fan-favoriete nummers waarmee je jezelf kunt uitdagen door ritme proberen te houden in de “Tap” en “Button” spelmodi; elk met meerdere moeilijkheidsgraden die kunnen worden uitgebreid met uitdagingen en ondersteunende voorwerpen.

img_HatsuneMikuDX1

Ritme is slechts een onderdeel van Hatsune Miku: Project Mirai DX. Je kunt ook virtuele appartementen inrichten voor je favoriete Miku. Dit kan met onder andere decoraties en seizoensvoorwerpen. Het Mirai Theater heeft replay functionaliteiten zodat je je favoriete video’s kunt terugkijken wanneer je maar wilt en je kunt eventueel commentaar achterlaten. Bedenk volledig nieuwe dansroutines en -moves in de Dance Studio en componeer volledig nieuwe songteksten in My Tune. Dit alles kan worden gedeeld op de customizable Profile Cards, die kunnen worden gedeeld via StreetPass en bijgehouden via SpotPass.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.