Houdt je van schattig, blij, vrolijk en beestjes? En ben je ook nog eens toevallig in het bezit van een Nintendo 3DS-systeem? Dan is Harvest Moon: The Lost Valley misschien wel wat voor jou!

Harvest Moon: The Lost Valley biedt een spannend nieuw leven waarin je dieren verzorgt, bloemen en gewassen verbouwt en nieuwe vrienden maakt. Kies of je als jongen of meisje wilt spelen en werk aan je eigen, unieke boerderij. Geef gehoor aan de verzoeken van bezoekende dorpsbewoners en sluit vriendschappen. “If you like it then you should have put a ring on it!“, jaja, trouwen kan in de game! Met zoveel mogelijkheden zou je bijna vergeten dat het je belangrijkste missie is om de loop van de vier seizoenen te herstellen. Harvest Moon: The Lost Valley verschijnt 19 juni.

img_HarvestMoon1img_HarvestMoon2img_HarvestMoon3img_HarvestMoon4img_HarvestMoon6img_HarvestMoon7img_HarvestMoon8img_HarvestMoon9img_HarvestMoon10img_HarvestMoon11img_HarvestMoonTheLostValleyMainArtLayered

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.