Zijn jullie de regen ook al beu? Kom alvast in de zomerstemming met deze vijf games.

1. Sunset Overdrive
De game die mij altijd een vrolijk zomergevoel weet te geven is de shooter: Sunset Overdrive. De kleuren spatten van het scherm af je woonkamer in en je kan je eigen karakter zomerse outfits aan doen.

2. Xenoblade Chronicles 3D
Wat is er nu lekkerder dan op je strandstoel te genieten van de zon terwijl je de strijd aan gaat in Xenoblade Chronicles 3D op je New Nintendo 3DS. Oefen thuis alvast door een strandstoel in je woonkamer te zetten, verwarming op tropisch en in je bikini met cocktaildrankje naast je.

3. Mario Party 10
De zomer is een feestje wat gevierd moet worden en hoe doe je dit beter dan met je vrienden en vriendinnen de vrolijke spellen in Mario Party 10 te spelen op je Wii U.

4. RIME
Wat is er lekkerder dan je zomer op een eiland te besteden? Maar hoe prachtig het eiland van RIME ook is het is vervloekt en er hangt een groot mysterie omheen. Ga de uitdaging aan om in de open wereld eeuwenoude puzzels op te lossen terwijl je geniet van de omgeving.

5. Grand Theft Auto V
It’s always Sunny in Los Santos! De game die druipt van het zomergevoel. Met de komst van de PC-versie heb je voldoende platform keuze om jouw zomergevoel te krijgen, terwijl je op een waterscooter over de golfen racet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.