Pokémon en Mii-personages gaan voor het eerst in de Pokémon Rumble World geschiedenis samen met Toy Pokémon op avontuur om het koninkrijk te ontdekken.

Pokémon Rumble World is een Nintendo 2DS en 3DS spel vol met Pokémon waar je tegen kunt vechten of waarmee je bevriend kan raken. Je kan alle 719 soorten Pokémon in het spel vinden. Dit zijn alle Pokémon tot Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Zelfs Pokémon als Primal Groudon en Primal Kyogre kun je terug vinden in Pokémon Rumble World.

Het verhaal speelt zich af in Kingdom of Toys en jij moet voor de koning verschijnen. De koning is niet blij met het feit dat hij maar één Pikachu in zijn bezit heeft. Er schijnt een tovenaar te zijn die er wel tien heeft en dat kan natuurlijk niet! Dus! Jij mag ervoor gaan zorgen dat de tovenaar met lege handen komt te staan en de koning elf Pikachu’s mag gaan knuffelen. Daarnaast ziet de koning graag dat jij ondertussen nog meer Pokémon gaat verzamelen. Samen met de Pikachu van de koning trek je erop uit en begint je avontuur.

img_Pokemon_Rumble_world

Tijdens dit avontuur moet je zoveel mogelijk Pokémon verzamelen en met ze bevriend raken. Je beloning zal onder andere een hogere Avonturiersrang zijn. Des te hoger je Avonturiersrang, des te meer items je in de in-game winkel kunt kopen. Naast de Pokémon die in het spel verschijnen, zullen er ook Mii-personages tevoorschijn komen. Dit kan met de Nintendo 3DS of 2DS en een internetverbinding om zo StreetPass te activeren.

Onderweg verzamel je Pokédiamanten. Hiermee zul je sneller levelen en kun je meer Pokémon verzamelen. Je kunt de diamanten gebruiken om heteluchtballon reizen te maken of je kunt kleding kopen voor je Mii-personage. Daarnaast zijn de diamanten ook te gebruiken om door te spelen nadat de HP van een Pokémon op is, of om je leeggelopen heteluchtballon sneller weer op te pompen. De Pokédiamanten krijg je onder andere aan het begin van het spel, maar je kunt ze ook verzamelen door bezoekende Mii-personages aan te spreken die je via StreetPass tegen komt. Je kunt er ook voor kiezen om Pokédiamanten via Nintendo eShop in de winkel in Castle Town te kopen.

Pokémon Rumble World kan gratis worden gedownload vanaf 8 april. Het spel kan volledig en zonder kosten worden gespeeld.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.