Ben je nog op zoek naar een leuke app voor je zoon of dochter om te spelen en die ook nog leerzaam is? Onze vrolijke jeugdheld Bobo heeft een aantal eigen apps die zeer leerzaam en populair zijn.

Bobo Vormen is een van de populaire kids-apps waarin kinderen alles ontdekken over vormen en kleuren. Deze app is geschikt voor peuters en kleuters (3-6 jaar) en bevat vier verschillende spellen. Zo moeten kinderen bijvoorbeeld de juiste vorm bij de juiste schaduw matchen of afbeeldingen van klein naar groot sorteren. De verschillende niveaus in het spel zorgen ervoor dat kinderen steeds meer leren in de app. De app kost 1,99 maar er is ook een Bobo Leerwereld Bundel te koop voor 4,99.

Bobo Leerwereld Bundel bevat alle vijf de Bobo-apps; Bobo Vormen, Bobo Letters, Bobo Woorden, Bobo Getallen en Bobo zoeken. Stap voor stap kan je kind dus steeds meer leren en gaan ze spelenderwijs aan de slag met leerstof van school. De Leerwereld apps zijn voorzien van audio en spraak zodat ze zelfstandig kunnen spelen, al raad ik wel aan om gezellig samen met je kind aan de slag te gaan.

Je vind de Bobo Leerwereld Bundel via deze link wil je alleen de Bobo Vormen app dan vind je die via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.