Mel Gibson verscheen al meerdere malen als Mad Max in de bioscopen en in 2015 mag Tom Hardy proberen zijn schoenen te vullen in Mad Max: Fury Road. Naast de films is er binnenkort ook een Mad Max game die zich afspeelt in een post-apocalyptische open-wereld.

Een game zou bijna geen game meer zijn zonder pre-order goodies. Iedereen die Mad Max pre-ordert, ontvangt “The Ripper”, een extra Magnum Opus auto body met een krachtige V8 motor, een opgewaardeerde uitlaat met off-road banden, een spectaculaire grill en afgestemde vering. “The Ripper” kan zo door een verscheidenheid aan Wasteland landschappen rijden.

Mad Max verschijnt 3 september in de Benelux voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Steam.

Mad Max biedt een open-world gameplay in een post-apocalyptische setting, waar voertuigen de sleutel tot overleving zijn. In de door Avalanche Studios ontwikkelde videogame kruipen spelers in de huid van Mad Max, een eenzame strijder die moet vechten om te overleven in The Wasteland. Hij moet het opnemen tegen kwaadaardige bendes in verschillende wrede grond- en voertuiggevechten Na de diefstal van zijn iconische Interceptor, moet Max zich aansluiten bij de begaafde, maar eigenaardige monteur Chumbucket en verschillende anderen, om het ultieme oorlogsvoertuig te bouwen en zo te ontsnappen aan het gevaarlijke Wasteland.

 

img_Mad_Max_Pre_Order

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.