De release datum voor Final Fantasy X/X-2 HD Remaster is bekend gemaakt. Daarnaast is nu ook de pre-order bekend.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster zal vanaf 15 mei verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4. Fans die de retaileditie reserveren krijgen een limited edition, inclusief een speciale steelbook met illustraties van de legendarische vormgever Yoshitaka Amano. Deze steelbook is exclusief voor de PAL-regio’s.

Final Fantasy X vertelt het verhaal van Tidus, een blitzball-ster die de jonge, mooie bezweerder Yuna vergezelt op haar missie om de wereld van Spira te behoeden voor een oneindige cyclus van verwoesting, die wordt veroorzaakt door de kolossale dreiging “Sin”.

Final Fantasy X-2 keert terug naar de wereld van Spira, waar High Summoner Yuna met haar bondgenoten Rikku en Paine de mysteries ontrafelt achter de boodschappen in de bollen waarop ze jaagt, niet wetende dat de antwoorden die ze zoekt alles kunnen veranderen.

Nieuw op PlayStation 4:

· Verbeterde graphics – Graphics zijn verbeterd en gelijkgetrokken met Playstation 4-normen
· Originele of gearrangeerde muziek – Kies tussen de originele of gearrangeerde soundtracks uit FINAL FANTASY X
· Volledige cross-savecompatibiliteit – Verplaats je spelbestand en speel verder op Playstation 4, PlayStation 3- en PlayStation Vita. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster is overal beschikbaar, waar je ook speelt. (PlayStation 3- en PS Vita-versies apart verkrijgbaar.)

 

img_FinalFantasyXX2HDRemaster

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.