Fans kijken al een tijdje uit naar de nieuwe game Batman Arkham Knight, het laatste deel van de Batman series. Echter, de fans zullen nog iets langer moeten wachten op deze Batman game.

Rocksteady studios heeft via de Twitterpagina van Batman Arkham Knight aangekondigd dat de releasedatum wordt verschoven van 2 juni naar 23 juni. Dit is niet de eerste keer dat de release datum is verplaatst, maar de ontwikkelaars van deze game geven aan dat ze Batman Arkham Knight pas willen uitbrengen zodra ze 100% achter de game staan. Daarnaast is er ook bekend gemaakt dat de game een M (mature) rating heeft gekregen, in tegenstelling tot zijn voorgangers.

Mocht je nog niet bekent zijn met het verhaal van Batman Arkham Knight dan volgt hier een korte introductie. Scarecrow keert terug in Batman Arkham Knight en vormt een team met bekende schurken uit de Batman series. Hun doel is om Batman voor eens en altijd te verslaan. Het laatste lid van dit team van super schurken is het nieuwe personage: Arkham Knight.

Om toch nog iets terug kunnen doen voor de geduldige fans heeft Rocksteady acht minuten aan nieuwe gameplay uitgebracht. Hieronder vind je de video van deze gameplay.

Batman Akham Knight wordt uitgebracht voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.