We kunnen weer aan de slag met een nieuwe Middle-Earth: Shadow of Mordor DLC, The Bright Lord, waardoor we ons weer kunnen onderdompelen in een nieuw episch verhaal binnen de game.

In de nieuwste DLC, The Bright Lord, speel je de rol van Celebrimbor en sta je oog in oog met Sauron! Je gebruikt nieuwe vaardigheden om Sauron te verslaan en ‘De Ring’ terug te winnen en zo de controle over Midden-Aarde te krijgen.

Je hebt nieuwe dodelijke Elfen boogschietvaardigheden met een pijlsnelle vuurboog, door de ring te activeren kan je onzichtbaar worden en je vijanden vanuit de schaduw aanvallen en zijn er nieuwe manieren om jouw vijanden te overheersen en je leger op te bouwen. De DLC bevat een nieuwe story campaign met tien nieuwe missies. Dankzij de “Test of the Ring” challenge mode kan je hoge level vijanden domineren en zo level 30 Runes bemachtigen en die meenemen naar de Main Story Campaign.

Ben je benieuwd geworden naar al dit moois? Bekijk dan hieronder de trailer. De DLC is vanaf vandaag te te koop en voor Season Pass houders te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.