Assassin’s Creed Unity – Dead Kings is een gratis downloadbare campagne waarin het verhaal van Arno verder gaat na zijn avonturen in Assassin’s Creed Unity.

De gratis downloadbare campagne, Dead Kings, zal vanaf 13 januari beschikbaar zijn voor Xbox One en Windows PC. Heb je Assassin’s Creed Unity voor de PlayStation 4, dan moet je een dagje extra wachten en kan je het Dead Kings avontuur vanaf 14 januari downloaden. Zodra de Dead Kings DLC beschikbaar is zal deze zichtbaar zijn als add-on in de Xbox One Marketplace, Playstation Store en op Uplay en Steam voor PC-spelers.

Het verhaal gaat over Arno die Parijs heeft verlaten en naar Saint Denis is gereisd, een mysterieuze stad waar de graftombes van de overleden Franse Koningen bevinden. Daar wordt hij op een missie gestuurd die zich afspeelt in de grote gewelven onder de Basilica. Hij moet het opnemen tegen de Raiders, een nieuwe groepering van tegenstanders die in de catacomben leven. Deze missie moet je overwinnen gewapend met een lantaarn en een nieuw wapen in de vorm van de Guillotine Gun. Zo moet jij samen met Arno een weg banen door het donkere gangenstelsel, om zo de meest duistere geheimen van de stad bloot te leggen.

Naast een nieuwe singleplayer-campagne bevat de Assassin’s Creed Unity – Dead Kings DLC ook een nieuwe open wereld, vol activiteiten en aanvullende missies. Zo heb je nieuwe Murder Mysteries, Enigma’s en coöp-missies. Met zowel de singleplayer- als de coöp-missies speel je nieuwe wapens, uitrustingen en outfits vrij, die vervolgens in zowel Assassin’s Creed Unity als Assassin’s Creed Unity – Dead Kings beschikbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.