Tijdens de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas heeft Turtle Beach nieuwe game headsets geïntroduceerd.

Turtle Beach staat op CES met hun Elite 800X, de XO Seven Pro en de XO Four Stealth. Tijdens CES geven ze ook demonstraties van de HyperSound VR audio oplossingen van Turtle Beach Corporation.

De Turtle Beach Stealth 500X werd in november al geintroduceerd en was daarmee de eerste 100% draadloze headset voor de Xbox One en de enige headset voor Xbox One met DTS Headphone:X 7.1 surround sound. Tot nu toe is dit nog de bestverkochte headset voor de Xbox One in Amerika.

De Elite 800X voor de Xbox One, gaat nog een stapje verder. De Elite 800X heeft onder andere actieve ruisonderdrukking en een onzichtbare microfoon. Daarnaast ondersteund de Elite 800 X ook DTS 7.1 surround sound, configureerbare presets en zit er een magnetische oplaadstandaard bij. De Elite 800X zal vanaf de lente in 2015 verkrijgbaar zijn.

Turtle Beach heeft daarnaast ook twee geüpgrade versies van de Xbox One headsets, XO SEVEN Pro en XO FOUR Stealth, aangekondigd.

De XO SEVEN Pro is de eerste game headset voor Xbox One die een officiële licentie van Major League Gaming heeft gekregen en is voorzien van Superhuman Hearing. Dit betekend dat je met een druk op de knop, een competitief voordeel in mulitplayer hebt, door zachte geluiden die normaal moeilijk hoorbaar zijn, luider weer te geven. De XO SEVEN Pro is voorzien van oorkussens met memory foam zodat ze comfortabel zitten en geluidsisolerend zijn. De 50 mm-neodymiumluidsprekers beloven een uitstekende geluidskwaliteit. Met de Ear Force Headset Audio Controller Plus sluit je de headset op de draadloze Xbox One controller en heb je de controllers voor chat en game-audio binnen handbereik. Daarnaast heeft de headset een microfoonmonitor om je stem normaal te laten klinken en verschillende gamepresets om het geluid aan te passen op je omgeving.

De XO FOUR Stealth heeft ook een nieuwe upgrade gehad in de form van een nieuwe Ear Force Headset Audio Controller en is een lichte gameheadset voor de Xbox One en mobiele apparaten. Dus wil je altijd een goede headset bij je hebben om ook onderweg te genieten van mooi geluid dan is deze ideaal. De microfoon is afneembaar en de oordoppen kunnen plat gevouwen worden zodat hij makkelijk in je tas past. De headset is voorzien van 50 mm-neodymiumluidsprekers en heeft ook een microfoonmonitor daarnaast kan je met de Headset Audio Controller makkelijk je basversterking bedienen voor het hoofd-, game- en chatvolume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.