Heerlijk in de keuken bezig zijn of even je prachtige tuin vol bloemen bewonderen op je Nintendo 3DS of 2DS. Binnenkort kunnen we aan de slag met Cooking Mama: Bon Appétit! en Gardening Mama: Forest Friends.

Met Cooking Mama: Bon Appétit! kunnen we aan de slag gaan in de keuken en de heerlijkste gerechten op tafel zetten. Samen met Mama moet je diverse recepten perfect uitvoeren en nieuwe recepten ontgrendelen. De gerechten variëren van exotische maaltijden tot snacks. Je hebt ruim 60 recepten en ook buiten de keuken kun je aan de slag met speltypes zoals ‘Let’s Help Mama!’ en ‘Let’s Help Harvest’, deze bevatten leuke minigames die je vaardigheden en reflexen testen. Maar liefst 15 minigames kun je samen met twee tot vier spelers spelen.

img_cooking_mama

In Gardening Mama: Forest Friends duiken we de tuin in om meer dan 50 vershillende gewassen te verbouwen. Je verandert samen met Mama een leeg stuk land om tot de tuin van je dromen vol verse en gezonde producten. Bepaal je tuinstrategie, voltooi leuke minigames en breng je gewassen naar de zes verschillende winkels van je dierlijke vrienden. Door vrijgespeelde beloningen zoals nieuwe soorten zaden, bloembollen en bomen kan je jouw tuin uitbreiden. Door specifieke gewassen te verkopen aan de winkels kun je klanten tevreden houden. Hierdoor stijgen de winkels in rang en verdien je winkeltickets die je kunt uitgeven aan meer dan honderd voorwerpen om je tuin te versieren, een leuk hekje of fonteintje maar ook huisdieren. Aan jou de taak om goed vooruit te plannen en de meest geschikte gewassen te kiezen.

img_gardening_mama

Zowel Gardening Mama: Forest Friends als Cooking Mama: Bon Appétit! verschijnen op 6 Maart voor Nintendo 3DS en 2DS in de winel en Nintendo eShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.