Voor sommige Kingdom Hearts fans word 2015 misschien wel hen jaar. Stemacteur Bill Farmer ook wel bekend als Goofy, verklaarde op Twitter dat Kingdom Hearts III nog in 2015 uitkomt. Uitgever Square Enix zegt dat de releasedatum nog niet is vastgesteld. In een reactie op een fan laat Bill Farmer weten dat al zijn teksten voor de game zijn ingesproken.
img_bill_goofy

De tweet in kwestie is verwijderd. Ik heb de tweet nog wel kunnen vinden. Square Enix mengde zich in een Twitter-discussie met Bill. Nu zegt ook Bill: “De releasedatum voor Kingdom Hearts III is nog niet aangekondigd.”

Sinds 2013 is het bekend dat er gewerkt word aan Kingdom Hearts III door regisseur Tetsuya Nomura. Hij heeft destijds ook aan Final Fantasy XV gewerkt, de game die nu bijna een decennium in ontwikkeling is. Kingdom Hearts III komt uit op PS4 en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.