Een nieuw jaar betekent een heel pakket aan nieuwe stellingen waar de dames zich om de week doorheen moeten worstelen. Gelukkig beginnen we 2015 makkelijk, met de vraag: naar welke game kijk jij uit dit jaar?

Artikel_FAQ_Heather

Rollercoaster Tycoon World! Rollercoaster Tycoon was altijd een van mijn favo games. De uitbreiding “Bochtige banen” was ook tof en Rollercoaster Tycoon 3 was, anders, maar ook nog wel te pruimen. Ik ben de Facebookpagina op de voet aan het volgen en de updates tot nu toe, zoals concept art e.d., zien er wel okay uit. Ik hoop dat ze niet teveel onrealistische elementen gaan toevoegen. Doe gewoon maar normaal, daar zit de magie van de eerste games en laat ons mooie achtbanen bouwen. Ik ben benieuwd!

Artikel_FAQ_Celine

Ik kijk heel erg uit naar Rollercoaster Tycoon World. De delen één, twee en drie van de Rollercoaster Tycoon-serie waren super. Ik kan niet wachten toch tot Rollercoaster Tycoon World er is. Zelf ben ik echt een pretparkliefhebber. Als ik een dagje weg ben geweest, heb ik altijd zoveel zin om thuis ook een pretpark te maken met de Rollercoaster series. Vroeger bouwde ik altijd achtbanen waar géén enkele bezoeker in wilde maar nu is dat gelukkig niet meer zo. Verder sta ik helemaal open voor gameverrassingen in 2015.

Artikel_FAQ_Didi

Wat ben ik blij dat ik een Xbox One heb, dit betekent namelijk dat ik in 2015 aan de slag kan met Rise of the Tomb Raider. Een game waarin Lara hopelijk weer gaat schitteren. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit en ik heb heel erg veel plezier gehad aan het vorige deel. Ik kan dan ook niet wachten tot ik weer beren mag gaan slachten en puzzels op mag gaan lossen. Er komen ook een aantal leuke horrorgames uit waar ik heel erg op zit te wachten: Dying Light en Until Dawn bijvoorbeeld. Inmiddels sta ik ook te springen bij alles wat met Destiny te maken heeft. Dus laten we hopen op een mooi en goed gamejaar.

Artikel_FAQ_Sam

De FAQ! die onze Laura heeft bedacht zijn vaak erg leuk, maar soms zorgen ze er ook voor dat ze ons voor een dilemma gooit. Nu heb ik altijd al moeite gehad met kiezen. Ja, ik ben zo’n twijfelkont.. heb nu ook al weken (kuch, lees: maanden) gedaan over de keuze van een nieuw toetsenbord. Dus wederom met deze nieuwe FAQ! sta ik voor een keuze en zit ik echt met twee games op mijn weegschaal. Game nummer 1 is -hoe kan het ook anders- Fable Legends. Ik ben enorm benieuwd naar deze game als Fable-fan, vooral omdat het lijkt dat ze met de multi-player modus een andere weg in gaan slaan. Zal het oude vertrouwde Fable-gevoel daardoor verdwijnen of weten ze de kracht te behouden en hem nog leuker te maken?

Game nummer 2 is The Witcher 3 – Wild Hunt, de trailers die we krijgen te zien, het uitstellen van de game, de wereld en niet te vergeten Geralt of Rivia zorgen ervoor dat ik steeds meer zin heb om deze game te gaan spelen. Het lijkt erop dat ook dit deel weer een absolute topper word en daarnaast de lezers van de boeken, door Andrzej Sapkowski, niet teleurgesteld gaan worden. Zal ik eigenwijs zijn en zeggen dat ik voor de PC The Witcher 3 – Wild Hunt en voor Xbox One Fable Legends kies?! Nee, moet ik echt kiezen? Dan kies ik voor Fable – Legends omdat ze weinig loslaten en ik nog steeds geen beta key heb weten te bemachtigen en ik wil weten of ik Fable nog steeds een warm hart zal toedragen na deze game.

Artikel_FAQ_Patricia

Waar kijk ik naar uit? Nou, deze maand (januari) komt er een Sims4  Stuff Pack uit, laat ik daar maar eens mee beginnen. Ik ga er eigenlijk vanuit dat er ook nog wel meer uitbreidingen van De Sims 4 gaan komen, dus dan zet ik die ook op mijn lijstje. Gezien dat mijn echte game-tijd steeds minder zal worden (tweede kleine op komst en verhuizen) stort ik me graag op meerdere games voor de smartphone, mijn iPad of 3DS.  Vaak worden titels ook pas bekend gemaakt tijdens evenementen als de E3 en hoewel het jaar net is begonnen ben ik al benieuwd wat er tijdens de feestdagen uitgebracht zal worden. Ik ben niet zo moeilijk en altijd wel te porren voor een nieuw avontuur en zal mijn wensenlijst in de loop van het jaar steeds blijven uitbreiden.

Artikel_FAQ_Sandra

Ik kijk uit naar The Legend of Zelda voor de Wii U. Hoewel de datum nog niet bekend is sta ik nu al in de startblokken om naar de winkel te rennen. Ik vind de games uit de Legend of Zelda franchise gewoon super en ze stellen me nooit teleur. Dit nieuwe deel bevat bovendien een volledige open wereld om door te reizen. Dit lijkt me echt geweldig en was iets wat ik miste in de vorige games. Daarnaast wacht ik op Yoshi’s Woolly World en Kirby and the Rainbow Curse beide voor de Wii U. Deze games lijken me gewoon hartstikke leuk en vrolijk!

Artikel_FAQ_Mirjam

Er lijken mij heel veel games tof die voor 2015 op de planning staan. Onder anderen The Division en The Elder Scrolls Online. Maar als ik echt moet kiezen tussen deze twee dan ga ik toch voor de The Elder Scrolls Online. Want Skyrim is mijn meest favoriete game ooit. Het lijkt mij daarom geweldig om die game samen met anderen te spelen. Het is jammer dat er nog niet een releasedatum is.

Artikel_FAQ_Laura

Sam heeft zojuist verklapt dat ik de FAQ-vrouw ben (see what I did there?) en dat geeft mij een voordeel dat soms nadelig kan uitpakken. Zo zou ik ook geneigd zijn om te zeggen dat Rollercoaster Tycoon hoog op mijn wishlist staat voor 2015, maar die is al een paar keer genoemd. Ik ga dus voor iets anders en dat is Quantum Break. Hoewel ik een enorme Mario-fan ben en nog steeds niet genoeg heb van die platformgames die toch meestal redelijk op hetzelfde neerkomen, kan ik ook enorm warmlopen voor een compleet nieuwe IP. Het is een Xbox One-game en het belooft vol actie te zitten. Er zit zelfs een tv-serie in de pijplijn. Ik hoop dat het een bijzondere game wordt die niet alleen goed is qua content, maar ook qua kwaliteit.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.