Met mij zullen er vele Sims 4 fans zijn die enorm blij zijn met het nieuws dat vandaag door EA bekend werd gemaakt. De eerste Game Pack De Sims 4 In de Natuur is namelijk vanaf nu verkrijgbaar en ook voor de Mac eigenaars is er goed nieuws.

De Sims 4 In de Natuur neemt je, zoals je mag verwachten, mee de bergen en bossen van Granite Falls in. Dit is ook voor het eerst dat er een Game Pack uitkomt voor De Sims, met nieuwe gameplay mogelijkheden en leuke activiteiten voor jouw Sims. Je kan met je Sims op vakantie gaan naar Granite Falls waar je de omgeving kan verkennen, een kamp opzetten, zeldzame dingen verzamelen, samen rond het kampvuur kruipen, elkaar enge verhalen vertellen, heerlijk naar de sterren kijken en nog veel meer. Bekijk hieronder de lanceringstrailer.

Dit is niet het enige goede nieuws over De Sims 4. Het is nu ook bevestigd dat De Sims 4 in februari naar Mac komt. Heb je al een PC-versie dan heb je ook recht op een gratis Mac-versie. De officiële lanceringsdatum is nog niet bekend.

De prijs van De Sims 4 In de Natuur Game Pack is €19,99 en kan bijvoorbeeld in de Origin store gekocht worden. Ik kijk er nu al naar uit om mijn Sims een berenpak aan te laten doen en lekker nieuwe planten te ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.