In 1996 verscheen het eerste deel van Resident Evil, een game die niet alleen het horrorgenre maar de hele game industrie op zijn kop zette. Nu, negentien jaar later, is het tijd om terug te keren naar een nieuw deel, Resident Evil Revelations 2

Op 13 maart 2015 kunnen survival horror-fans zich opmaken voor de release van Resident Evil Revelations 2. Een spiksplinternieuwe game met sterke banden naar het origineel. De hoofdrol is weggelegd voor de favoriet van vele fans: Claire Redfield. Een van de overlevenden van het zombie incident in Raccoon City. Dit keer raakt ze in de problemen op een afgelegen eiland waar de besmette monsters in de meerderheid zijn. Gelukkig krijgt ze hulp van Moira Burton, dochter van Barry Burton, de held uit de eerste Resident Evil-game.

Met Resident Evil Revelations 2 introduceert uitgever Capcom een nieuw en baanbrekend model. De game wordt namelijk digitaal in losse afleveringen uitgebracht én volledig als fysiek. In februari verschijnen er verschillende episodes die het verhaal van Revelations 2 vertellen. Zodra de laatste aflevering digitaal verkrijgbaar is komt de nieuwste Resident Evil op 13 maart ook compleet beschikbaar als fysiek product.

Afleveringen zijn los verkrijgbaar voor €5,99. Ook zal er tegen die tijd een season pass te koop zijn voor €24,99.
De digitale downloads zijn uiteraard dan te verkrijgen via PlayStation Network en Xbox Live. De fysieke game verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One (€44.99), PlayStation 3, Xbox 360 en PC (€39.99).

img_Resident_evil_revelations2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.