Eerder kon je al lezen dat in Engeland, mensen op een lucratieve manier een speciale PlayStation 4 konden krijgen. De actie is nu ook in Nederland.

Op 3 december vierde PlayStation zijn 20ste verjaardag en wie jarig is, trakteert. Speciaal voor deze heuglijke gebeurtenis is er een PlayStation 4 Anniversary Edition is ontworpen. Wereldwijd zijn er 12.300 van deze consoles geproduceerd (overeenkomstig het allereerste productie aantal van de PlayStation 20 jaar geleden) waarvan er maar een beperkt aantal exemplaren in Nederland beschikbaar zijn. Deze zijn echter niet te koop, maar zijn op originele wijze te winnen door onze trouwe fans door middel van de PlayStation 4 20th Anniversary Hunt: een interactieve speurtocht met als beloning de PlayStation 4 20th Anniversary Edition.

De Hunt
In het weekend van 20 en 21 december vormen 10 steden in Nederland het speelterrein voor De PlayStation 20th Anniversary Hunt waar naar de PlayStation 4 20th Anniversary Edition zal worden gezocht door middel van clues. Wie hem als eerste vindt, mag ‘m houden! Op zaterdag 20 december wordt het startschot gegeven in de eerste vijf steden: Amsterdam, Den Haag, Groningen, Enschede en Maastricht. Zondag 21 december doet de PlayStation 20th Anniversary Hunt Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen aan. De PlayStation 20th Anniversary Hunt start op beide dagen om 11 uur en eindigt om 17 uur (of wanneer alle PS4’s zijn gevonden).

Het werkt als volgt:
Schuilt er een echte Nathan Drake in jou? Ga dan meteen naar de website en schrijf je in voor de PlayStation 20th Anniversary Hunt. In elke stad is er een rep van PlayStation die de exclusieve PlayStation4 20th Anniversary Edition bij zich draagt. De mobiele website voorziet de speler van hints die zullen leiden naar de “hot zone” waar hij of zij zich bevindt. Eenmaal in de hot zone, dan ontvang je een speciale code die je geeft aan de PlayStation rep (deze verschijnt in het beeldscherm van je telefoon) zodra deze is gevonden waarmee jij de ultieme prijs “unlocked”: de PlayStation 4 20th Anniversary Edition. Let op: voorwaarde om te winnen is dat je je tijdens de speurtocht verkleed als een PlayStation character!

img_PlayStation4Hunt

 

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.