Persoonlijk vind ik hem spuuglelijk, maar er zullen mensen zijn die dit helemaal geweldig gaan vinden! Een gouden iPhone 6.

Gadget store Bconnect heeft vanaf nu exclusief een limited edtion 18 karaats goud vergulde iPhone 6 in het assortiment. De bijzondere iPhone is verkrijgbaar in geel-goud of rosé-goud en wordt verkocht voor een bedrag van € 2.500,-.

Per vestiging van Bconnect is één exemplaar van deze unieke en luxe gouden iPhone 6 te bewonderen als demo, maar je kunt ze ‘onbeperkt’ bestellen. De productietijd bedraagt twee weken, dus voor 5 december besteld, betekent zeker voor de feestdagen in huis. Om het nog specialer te maken is er ook nog de mogelijkheid de telefoon te laten graveren of te versieren met bijvoorbeeld diamanten, zirkonia of Swarovski-stenen.

img_Gold_iPhone

Bconnect Gold Line
De gouden iPhone is het eerste product van de Bconnect ‘Gold Line’. In de komende maanden kan men meer exclusieve producten verwachten, zoals een gouden hoofdtelefoon, een gouden docking station, tablets en nog veel meer. Ineke Neijmeijer, directeur van Bconnect, is enthousiast over de nieuwe lijn: “De ‘Gold Line’ past naadloos in onze visie van Bconnect. Bconnect staat voor fashion, lifestyle, trends en dit alles in combinatie met hoogwaardige gadgets en apparatuur. De limited edition gouden iPhone 6 is een prachtige start van deze nieuwe ‘Gold Line’.”

Gouden iPhone 6 winnen
De gouden iPhone 6 is bij Bconnect te koop, maar hij is in de maand december ook te winnen. Hoe? Kom langs bij een van de Bconnect winkels in de Bijenkorf te Amstelveen, Eindhoven of Rotterdam en laat uw abonnement controleren door onze medewerkers. U laat hierbij uw gegevens achter en dingt zo automatisch mee naar deze unieke iPhone.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.