Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week staat mijn Etsy Find in het thema van de Hobbit omdat morgen The Hobbit: The Battle of the Five Armies uitkomt in Nederland.

Voor deze week heb ik geen winkel in specifiek gekozen maar een thema waar ik mijn stukje op baseer. Zoals jullie weten komt morgen The Hobbit: The Battle of the Five Armies uit. Natuurlijk kunnen deze Etsy Finds niet ontbreken! Hier wat te gekke ontdekkingen om je helemaal in de wereld van The Hobbit te verdiepen.


Ring


Kussens


Ketting


Rugzak


Poster


Mok


Gandalf


Deurmat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.