Heb jij afgelopen weekend al flink zitten spelen met Pokémon Alpha Sapphire en/of Pokémon Omega Ruby op je Nintendo 2DS of 3DS? Nintendo en Game Mania hebben nog een leuk extraatje voor de Pokémonfans.

Speciaal voor de Pokémonfans is er dankzij Game Mania en Nintendo een exclusieve extra te downloaden voor 2DS / 3DS spellen Pokémon Alpha Sapphire en Pokémon Omega Ruby. In maar liefst 11 Game Mania vestigingen in België en Nederland kan je via Eon Tickets het eiland ‘Southern Island’ bezoeken. Het Eon Ticket is de enige manier om op het speciale eiland te komen in het spel. Op ‘Southern Island’ aangekomen kan je de legendarische Pokémon Latias (voor Omega Ruby) of Latios (voor Alpha Sapphire) vangen.

Vanaf 6 december kunnen fans terecht in de deelnemende Game Mania winkels en daar het Eon Ticket ontvangen. Heb je een Eon ticket voor het eiland dan kan je deze zelf verspreiden onder andere fans. De Game Mania vestigingen waar jij zo’n ticket kan bemachtigen zijn:

  • Game Mania Groningen, Oude Ebbingestraat 58 (wie weet staat onze Mirjam er dan ook.)
  • Game Mania Rotterdam, Oude Binnenweg 102A
  • Game Mania Maastricht, Wycker Brugstraat 11b
  • Game Mania Breda, Ridderstraat 25
  • Game Mania Amserdam, Nieuwendijk 94
  • Game Mania Utrecht, Hoog Catharijne
  • In België kun je in Merksem, Gent, Genk, Leuven en Brugge terecht voor je ticket naar Southern Island.

Tot en met dinsdag 6 januari 2015 kun je in alle Game Mania vestigingen ook terecht om Special Miis te downloaden voor Nintendo 2DS en 3DS. Special Miis zijn gebaseerd op bekende personages uit videogames of belangrijke Nintendo medewerkers en zijn te herkennen aan de gouden broek. Zo kun je Special Miis krijgen van de ontwikkelaars van Pokémon: Ohmori en Masuda. Masuda was de Director voor de Pokémon X en Y videospellen. Ohmori werkte als game- en mapdesigner voor de Pokémon vanaf Ruby en Sapphire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.