Helaas ging de start van de World of Warcraft expansion niet zoals het hoorde en gepland was, vele spelers hadden sinds de lancering van de expansion Warlords of Draenor veel problemen.

Blizzard heeft laten weten dat gamers vijf dagen gratis speeltijd krijgen ter compensatie voor alle server problemen en bugs. Inmiddels lijkt de rust weer te zijn wedergekeerd, af en toe wil het nog wel eens mis gaan voor spelers maar dit is alweer stukken minder.

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.