Helaas ging de start van de World of Warcraft expansion niet zoals het hoorde en gepland was, vele spelers hadden sinds de lancering van de expansion Warlords of Draenor veel problemen.

Blizzard heeft laten weten dat gamers vijf dagen gratis speeltijd krijgen ter compensatie voor alle server problemen en bugs. Inmiddels lijkt de rust weer te zijn wedergekeerd, af en toe wil het nog wel eens mis gaan voor spelers maar dit is alweer stukken minder.

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en speelt ook erg graag World of Warcraft. Via deze MMORPG heeft ze man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.