Nickelodeon, Activision Publishing en ontwikkelaar PlatinumGames slaan de handen in één en komen op 22 oktober met The Legend of Korra voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Persoonlijk vind ik Korra vet cool en was ze al te zien in Avatar: The Last Airbender. Daarna verdiende deze chick haar eigen serie en nu dus ook haar eigen game. Ik zal haar niet de nieuwe Lara noemen, maar meer schop-kont chicks zijn altijd welkom in de gamewereld!

Het maken van een Legend of Korra game betekende allereerst het vinden van een studio wiens passie en talent zou overeenkomen met het energieke karakter, de stijl en het leuke aspect van Nickelodeon’s geanimeerde tv-programma; een verhaal over een koppige jonge vrouw die de vier elementen van de natuur beheerst. Voor PlatinumGames was de aantrekkingskracht om de game te maken voornamelijk de uitdaging om zo’n goed getekende wereld in een nieuw medium vast te leggen en tegelijkertijd trouw te blijven aan hun reputatie als maker van adembenemende, oogverblinde actie ervaringen. De video toont ook een aantal combo gedreven vechtpartijen en levendige kleuren, animatie en details die uiteindelijk ook te zien zijn in de finale versie van de game.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.