Welkom bij Heathers Extra Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay’s! Vandaag een speciale Halloween Cosplay Guide!

Vandaag is het 31 oktober en dat betekend dus, Halloween aka All Hallows Eve! Nu kun je voor een laken over je lichaam of een pompoen op je hoofd gaan, maar je kunt ook inspiratie opdoen bij verschillende cosplayer’s. Ik heb voor jullie een aantal “enge” en originele cosplay’s uitgezocht die ook prima geschikt zijn voor een Halloween party! Er zijn genoeg karakters met een wat duistere look in films, comics en boeken. Voor make-up inspiratie verwijs ik je trouwens graag door naar Megan Coffey haar pagina of naar Roxxy Lee GG haar pagina. Hieronder een selectie van verschillende cosplay’s door verschillende cosplayer’s. Er zit misschien wat meer werk in dan gewoon een kostuum bij de feestwinkel halen, maar het resultaat is zoveel toffer. Trick or treat was nog nooit zo eng!

img_pumpkin

cosplay_halloween_RJHaddyMet de komst van de serie Gotham is Oswald Chesterfield Cobblepot, waarschijnlijk beter bekend als Penguin, weer helemaal hip en happening. Ik denk dat maar weinig mensen Penguin graag in een donker steegje tegen willen komen. Deze Penguin is vertolkt door RJ Haddy, misschien ken je hem wel van de serie Face Off waarin hij zijn grimeurkunsten vertoond. Edward Scissorhands mag er trouwens ook wel wezen!

cosplay_halloween_SomethingWickedCosplay1We blijven even in het rijtje DC-karakters. Met de komst van de “terreur clowns” in Frankrijk is de clown weer helemaal in de  spotlight. Helaas dit keer met een negatieve tint, maar dat maakt een Joker-kostuum daarom misschien des te meer luguber. Ga eens voor een originele variant zoals Something Wicked Cosplay heeft gedaan.

cosplay_halloween_knightmage1cosplay_halloween_knightmage2cosplay_halloween_knightmage3Venom, Ghost Rider en Spawn. Een symbioot, een vuurdemon en een gast die zijn ziel aan “de duivel” (Malebolgia) verkocht heeft zitten samen aan een bar… Deze man moet ik nog steeds featuren in mijn Cosplay Guide. Zijn naam is Knightmage en geloof het of niet, overdag is hij een politieagent, ‘s nachts een superheld, of schurk, of wat dan ook. Hoe kom je beter op een feestje binnen dan met een gigantisch wapperende rode cape? Eat your heart out Dracula.

cosplay_halloween_Anshella2cosplay_halloween_Annshella1Hoewel ze een super schattig gezicht heeft, zijn Annshella haar kostuums best wel badass! Misschien zijn ze niet heel eng, maar als Chanter Asmodian uit Aion of Raven (half-demon) uit Teen Titans een feestje binnenstappen, is wel erg cool. Nu maar hopen dat je de punch bowl niet omver mept met je vleugels.

cosplay_halloween_DanielleBeaulieuOok hier geldt de regel, verticaal door die deur en pas op met draaibewegingen, maar een toffe entree maak je wel. Danielle Beaulieu zet een vette Galio uit League of Legends neer.

cosplay_halloween_AlexandriaTheRedOok al zie je eruit als, nouja, ook al zie je er niet uit, toch kun je schijnbaar nog als Comic Con Hottie bestempeld worden. Alexandria The Red laat zien dat ook de zusters uit Silent Hill nog steeds prima kunnen voor Halloween.

cosplay_halloween_BelleChere1cosplay_halloween_BelleChere2Ook tv-karakters kunnen een Halloween-inspiratie zijn. Supernatural fans zullen deze chick herkennen als Abaddon uit de serie. Erg creepy, maar niet super veel werk vereist.

cosplay_halloween_Jezzabellgam1Silver Banshee van DC comics is ook een perfect karakter voor Halloween. Misschien niet bekend bij een heel groot publiek maar dat maakt haar niet minder cool. Hier neergezet door Jezzabellgem Cosplay.

cosplay_halloween_Spectra MarvelousOok Marvel’s Taskmaster is een prima Halloween kandidaat! Is het de cape? Het zwaard? Het masker? Of misschien toch het spandex? Ik denk het geheel, hier uitgevoerd door Spectra Marvelous.

cosplay_halloween_BlackCatDat is mevrouw Krueger  voor jou…

cosplay_halloween_NicoleMarieJeanJe kunt ook altijd nog als Mortal Kombat’s Shao Kahn komen, maar alleen als je de hele tijd zo’n hoofd trekt als Nicole Marie Jean.

cosplay_halloween_CallieCarrie heeft niet zo heel lang geleden een reboot gehad. Fat chance dat mensen je dus zullen herkennen! Of ze je ook bij hun thuis op de bank willen laten zitten is een tweede… Carrie door Callie.

cosplay_halloween_AbbyDarkStarAbby Dark-Star gaat liever als Jason. Hoe tof zou het zijn om ook nog eens vier vrienden bereid te vinden om de hele avond dood aan je voeten te gaan liggen?

cosplay_halloween_ShiveeejamHoewel z’n naam misschien anders doet vermoeden, is Deadpool met masker niet zo eng. Deadpool zonder masker, daar scoor je beter mee zo rond Halloween. Deze Lady Deadpool word vertolkt door Shiveeejam.

cosplay_halloween_KarinDe zeer getalenteerde Karin Olava wil je zo ook niet in een donker steegje tegenkomen. Deze Daemonette uit Warhammer is heel creepy maar waarschijnlijk zullen de meeste mensen het karakter zelf helaas niet kennen.

cosplay_halloween_PhilippeEen karakter dat ook niet heel veel uitbundige knutselkunsten vereist is Hollow Vergil uit Devil May Cry, hier neergezet door Philippe Lauby.

cosplay_halloween_NickPoulosHeb je wat meer tijd, geld en materiaal? Dan kun je dit gebruiken om zoals Nick Poulos een levensgrote Maokai uit League of Legends te maken.

cosplay_halloween_VariableZie je een leuke jongen of meid? Dan laat je je natuurlijk van je beste kant zien. Ben je diegene zat of liever kwijt dan rijk? Dan draai je je toch lekker om? Variable heeft het in elk geval goed bekeken met deze Two-Face van DC!

cosplay_halloween_theTrueAquamanEn als wie maak je nou echt de blits op een Halloweenfeest? Als het meest ondergewaardeerde comicboek-karakter ooit! Aquaman! Natuurlijk maken we voor Halloween er een Blackest Night Aquaman van.

img_pumpkin

HAPPY HALLOWEEN

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

One Comment on “Heathers Extra Cosplay Guide: Halloween!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.