Er komt een Sleeping Dogs Definitive Edition naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Binnen deze editie heel veel extra’s zodat je alles volledig kan beleven of wellicht herbeleven.

Sleeping Dogs was een veelgeprezen game in 2012 en nu komt deze game op 10 oktober uit in een definitive edition voor je next-gen console en pc. Hong Kong komt nu nog meer tot leven en er zijn in totaal 24 DLC’s geïntegreerd inclusief de episode ‘Year of the Snake’ en de horroruitbreiding ‘Nightmare in North Point’.

Voor degene die Sleeping Dogs nog nooit hebben gespeeld dit is een grimmig en meelsepend open-wereld politiedrama dat zich afspeelt in de levendige stad Hong Kong. Je kruipt in de huid van Wei Shen, een undercoveragent die zijn thuisbasis San Francisco inruilt voor Hong Kong. Hij moet daar infiltreren in een van de beruchte Triads en zich een weg naar de top werken. In deze gigantische open wereld komt de stad tot leven. Je vind er toeristische hotspots, verken de bedrijvige haven met verse sushi. Maar loop ook de steegjes in waar er duistere zaken afspelen. Je vind overal actie, bijna iedere straathoek, marktstalletje, steigerplaats of wolkenkrabber biedt spelers de mogelijkheid voor intense schietgevechten, straatraces en uiteraard ook intense martial arts gevechten. Naast de open wereld is er nog meer vrijheid binnen de game. Je hebt zelf de keus of je liever aan de slag gaat met de missies die het verhaal voortstuwen of dat je een zakcentje bijverdient met illegale straatraces, weddenschappen op hanengevechten of hoe kan het ook anders een avondje karaoke. Hoe ga jij het liefst Hong Kong verkennen? Gewoon met de benenwagen of kaap je liever een vet voertuig en cross je zo de straten door. Is dat laatste nog niet spannend genoeg dan heb je nog de optie om tijdens de rit van de ene auto naar de andere te springen. Bekijk hieronder de trailer om te zien waarom jij deze game echt aan je collectie moet toevoegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.