De tweede closed console beta van The Crew gaat bijna van start en jij kan je registreren voor een plek op de wachtlijst. Heb je de game al gepre-ordered dan ontvang je sowieso een key voor de beta.

Rond touren door de Verenigde Staten op je Xbox One of PlayStation 4 tijdens de closed beta is mogelijk van 6 tot 10 november. Tijdens de closed beta voltooi je uitdagingen in twee van de vijf beschikbare regio’s, namelijk Midwest en East Coast. Bekijk hoe levendig, gedetailleerd en open de wereld is. Speel samen met je vrienden of cruise lekker alleen rond.

Tijdens de beta zijn de PvP lobby’s in Midwest en East Coast ook toegankelijk als je jouw competitieve vaardigheden wil tonen. Uiteraard kan je het uiterlijk van je auto volledig aanpassen en kiezen voor een andere spec. Tijdens de closed beta zijn namelijk twee van de vijf specs, Street en Dirt, ook al beschikbaar.

De closed bèta is toegankelijk voor iedereen die lid is van Xbox Live en PlayStation Network, hoewel voor sommige online features wel een Xbox Live Gold- of PlayStation Plus-lidmaatschap vereist is. Wil je kans maken op een plekje registreer je dan via deze link.

The Crew is vanaf 2 december beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.