Vele fans kregen de kans om een plekje te bemachtigen met hun eigen ontworpen Assassin binnen de commercial van de nieuwe Assassin’s Creed Unity. Bekijk de trailer nu en ontdek of jouw Assassin er ook in zit.

Naast een standaard tv commercial is er ook een interactieve trailer die je kunt bekijken via deze link. Met de interactieve trailer krijg je een diepere kijk op de Franse Revolutie. De trailer is mede mogelijk gemaakt door de community die massaal aan de slag gingen en zo werden er meer dan 200.000 Assassin’s ontworpen waarvan er 1.400 zijn uitgekozen en terug te vinden in de trailer. Daarnaast zijn er 15 geheimen te ontdekken in de interactieve trailer die toegang geven tot exclusief beeldmateriaal en content.

“De Assassin’s Creed-franchise leeft dankzij de fans. Deze trailer is een geweldige kans voor hen om deel uit te maken van het verhaal. Ze zien hun eigen Assassin door de straten rennen, gebouwen beklimmen of over de Parijse daken springen,” aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux. “We willen het interactieve en sociale aspect van gaming naar een hoger niveau tillen.”

Assassin’s Creed Unity is vanaf 13 november verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Bekijk hieronder de TV commercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.