Tegenwoordig is gamen via je smarthphone helemaal in. Hier spelen ontwikkelaars maar al te graag op in. Zo ook de makers van Beatbuddy, een game die te spelen is op de iOS. Ga mee op reis op de beats van deze game.

sc1

Zoals ik in het intro al zeg is dat je een reis maakt op de beats van deze game. De game is ingesteld op muziek. Het idee van de game lijkt een beetje op Rayman (game van ontwikkelaar Ubisoft), ik moet eerlijk zeggen dat ik de game een aantal keren gespeeld heb voor jullie maar er niet doorheen kom. De besturing is allemaal op via touch en play. Je moet je personage, een soort visje, door een level heen loodsen, in dit level zitten wat obstakels die je ongedaan moet maken of oplossen.

sc2

De looks zien er wel mooi uit. Het idee van de game is ook erg leuk bedacht. Het mooiste is ook om de game te spelen met een hoofdtelefoon of oordopjes omdat je zo optimaal kan genieten van alle gave beats die voorbij komen.

sc3

Soms is het best nog wel een gepuzzel, waar moet ik heen? Hoe kom ik op de juiste plek? Ik kwam al redelijk snel op een punt waar ik vastliep, soms krijg ik het idee dat mijn iPhone niet helemaal optimaal werkt want ik heb er een paar dagen op zitten prutsen. De besturing vind ik soms wel lastig. Als je bijvoorbeeld snel naar beneden moet, moet je echt op de goede plek je scherm aanraken, doe je dit niet dan blijf je op een punt hangen.

sc4

Voor een telefoon game ziet de game er erg gaaf uit. De looks, de kleuren, de muziek, het idee van de game, alles is tot in de details uitgewerkt. Je moet je er wel de tijd voor nemen want gemakkelijk is het niet.

sc5

De game is verkrijgbaar voor de iOS (iPhone 5 en hoger en iPad 4, mini, Retina, air) in HD kwaliteit voor $4,99 in de iTunes Store

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.