Het lange wachten is voorbij! Na alle geruchten is er eindelijk een releasedatum voor de PlayStation 4, Xbox One en PC versie van Grand Theft Auto V bekend.

De geliefde game die is vanaf 18 november 2014 verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie heeft iets meer tijd nodig en is vanaf 27 januari 2015 verkrijgbaar. Het lange wachten wordt wel meteen beloond met leuke extra’s.

De Xbox One, PlayStation 4 en PC versie hebben flink wat visuele en technische upgrades gehad waardoor Los Santos en Blaine County nog meeslepender is dan ooit. Daarnaast krijg je meer wapens, voertuigen, activiteiten, verbeterde weer effecten, dieren en nog veel meer. Ook de radio functie heeft een update gehad. Er zijn ruim 100 nieuwe nummers toegevoegd en nieuwe DJ mixen. Je hebt de keuze tussen ruim 17 radio stations, grote kans dus dat je een favoriete station krijgt.

Wanneer je de game pre-ordered krijg je $1,000,000,- in game bonus geld om te spenderen in Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online. Heb je de game al op de PlayStation 3 of Xbox 360 en koop je hem nu ook voor je PlayStation 4, Xbox One of PC, dan staat je een leuke beloning te wachten in de vorm van klassieke wagens. Wil je hier meer over weten klik dan op deze link. Bestaande spelers hebben de mogelijkheid om hun Grand Theft Auto Online karakters en vooruitgang te transferen naar de PlayStation 4, Xbox One of PC.

Bekijk nu hieronder ook de nieuwste trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.